close

Top Panel

Publish any content here. It's suitable for self presentation, legal information or login module.
YOOtheme
Module Information
  • module position: "cpanel"
  • NEW: sliding height can be set in the template configuration
Configuration
Use the template configuration to turned off the Top Panel. How does it look? Click here!


Top Panel
Top Panel
Top Panel

Méér Achterhoek

Kijk voor meer Achterhoekse toeristische tips op toerismeachterhoek.nl
Volop vakantie
De Achterhoek is een prima omgeving voor een actieve vakantie. Ontelbare kilometers wandel, skeeler- en fietsroutes wijzen u de weg naar de mooiste plekjes van de streek.

Zwerft u liever op eigen gelegenheid rond? Wandelen en fietsen kan op de vele landgoederen en op de paden door het boerenland en bossen. Er is genoeg te ontdekken.

Typisch Achterhoek
Dat de regio de populairste fietsregio van Nederland is wist u al. Typisch Achterhoeks is ook het boerengolf. Deze variant op het 'reguliere' golfspel heeft hier haar oorsprong! Bekijk het nog oorspronkelijke landschap tijdens een ballonvlucht. Duik in de plattelandshistorie in een van de vele kleine musea. Of neem een duikje in een van de (openlucht) zwembaden. Proef de Achterhoekse keuken of geniet simpelweg van de rust. Want in de Achterhoek kunt u van alles doen, en laten...

Skaten en skeeleren in de Achterhoek

In Oost-Nederland is het uitstekend skaten en skeeleren. De Achterhoek is de laatste jaren zelfs uitgegroeid tot een waar skate-walhalla. Het is de enige regio ter wereld met een 750 kilometer tellend regionaal netwerk van skeelerroutes.

 
Boerengolf

Boerengolf is een variatie op het 'normale' Golfspel waarbij een boerengolfbaan in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Het spel werd uitgevonden op de Achterhoekse Kaasboerderij Weenink in Lievelde. Boerengolf is een ontspannende manier om van de boeren cultuur, het landschap en goed gezelschap te genieten! Want boerengolf is lekker lopen in de natuur en door weilanden met vrienden, familie of collega's.

 
Fietsen in de Achterhoek

Neem de fietsen mee als u lekker een weekendje of langer op de camping verblijft. In de Achterhoek staat u een stuk dichterbij de natuur en in de hele regio zijn makkelijk zelf routes uit te stippelen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de vele bestaande routes.